Koželj - predelava zdravilnih zelišč in izdelava kozmetičnih izdelkov

 • SLOVENSKI
 • HRVATSKI
 • SRPSKI
 • ENGLISH
 • МАКЕДОНСКИ
SLOVENSKI

HRVATSKI

SRPSKI

ENGLISH

МАКЕДОНСКИ

0

 
 
 
 • HOME
 • NAŠA PRIČA
 • PROIZVODI
 • SERTIFIKATI
 • KONTAKT
 •  
 

IZJAVE NAŠIH KORISNIKA

 

Ana Bucik

Ana Bucik, slovenska alpska skijašica

Ana Bucik

slovenska alpska skijašica

Članica sam A-reprezentacije u alpskom skijanju. Naš sport se izvodi na otvorenom prostoru, često u teškim vremenskim uslovima. Zbog toga volim koristiti DNEVNU KREMU S ULJEM OD ŠARGAREPE iz linije Kremca, koja štiti moju kožu od sunca, snega i vetra. Uveče navlažim lice regenerativnom kremom, a na ruke nanesem kremu s mirisom lavande. Sutradan sam opet spremna za akciju.

FB stran: Ana Bucik

Instagram: anabucik


Ana Drev

Ana Drev, slovenska alpska skijašica

Ana Drev

slovenska alpska skijašica

Članica sam A-reprezentacije u alpskom skijanju. Tokom svoje karijere imala sam dosta povreda,  a posebno me, kroz sve te godine,  prate problemi s kolenom (već sam dva puta imala pucanje ligamenata kolena), koji se stalno vraćaju za vreme napornih treninga. Da bih mogla sledeći dan trenirati, situaciju moram ublažiti preko noći. FIZIO biljni oblog mi omogućuje da se ujutro probudim sa odmorenijim kolenom i manjim bolovima tako da sam spremna za novi dan.

Instagram: ana.drev


Alen Lilić

Alen Lilić, diplomirani fizioterapeut

Alen Lilić

diplomirani fizioterapeut

Svojim pacijentima, među kojima su i vrhunski sportisti, želim omogućiti što brži i bolji oporavak, zato već skoro 20 godina upotrebljavam proizvode preduzeća Koželj d.o.o. Dob pri svom radu. Moja najdraža linija je FIZIO, koja je omiljena upravo sportašima. Rado upotrebljavam kremu FIZIO Artro i FIZIO biljne obloge.

Internetska stranica:  fiziocentar

FB stranica: Alen Lilić


Urška Rabič Bevc

Urška Rabič Bevc, bivša alpska skijašica

Urška Rabič Bevc

bivša alpska skijašica

Još se uvek nalazim u skijaškim krugovima kao glavni trener u Australiji i kao vođa akademije u SAD u Park Cityju. Kao takmičarka upotrebljavala sam proizvode FIZIO i RASTIN koji su ubrzali oporavak od modrica i povreda. Sada za lepšu kožu upotrebljavam proizvode KREMCA. U hladnim i vetrovitim uslovima na snegu upotrebljavam kremu protiv bora. Krajem dana, kada moja koža treba hranjive materija, upotrijebim noćnu kremu za regeneraciju.  

FB stranica: Urška Rabič Bevc


Vanja Brodnik

Vanja Brodnik, slovenska alpska skijašica

Vanja Brodnik

slovenska alpska skijašica

Na napornim treninzima i takmičenjima treba brinuti o regeneraciji mišića zato su proizvodi Koželj uvek u putnoj torbi. Kremu za zagrevanje upotrebljavam pre treninga i na takmičenjima. Biljni oblog mi pomaže u regeneraciji i ublažava bolove u kolenu i kičmi, a posebno kada je ritam treninga i takmičenja veoma naporan. Zahvaljujući DNEVNOJ KREMI S ULJEM OD ŠARGAREPE moja koža lica je meka i sveža iako je izložena vetru, hladnoći i jakom suncu na glečeru.

FB stranica: Vanja Brodnik


 
 
Pregledajte našu kompletnu ponudu i odaberite proizvod za sebe!
PREGLEDAJ NAPRED
Pregledajte našu kompletnu ponudu i odaberite proizvod za sebe!
 
PREGLEDAJ NAPRED
 
Podržavamo najpopularnije online plaćanje. U nekoliko koraka, sigurno do svog proizvoda.
Podržavamo najpopularnije online plaćanje. U nekoliko koraka, sigurno do svog proizvoda.
 
 
 
 
Copyright © 2020 Nastojimo da objavljujemo samo proverene i pravilne podatke; ako na našoj stranici otkrijete netačne ili nepravilne informacije, molimo vas da nas o tome obavestite na info@kozelj.net. Slike ne odražavaju karakteristike proizvoda.