Koželj - predelava zdravilnih zelišč in izdelava kozmetičnih izdelkov

 • SLOVENSKI
 • HRVATSKI
 • SRPSKI
 • ENGLISH
 • МАКЕДОНСКИ
SLOVENSKI

HRVATSKI

SRPSKI

ENGLISH

МАКЕДОНСКИ

0

 
 
 
 • Дома
 • НАШАТА ПРИКАЗНА
 • ПРОИЗВОДИ
 • СЕРТИФИКАТИ
 • КОНТАКТ
 •  

Податоци на претплатникот
Податоци на примачот
Начин на плаќање
Преглед на нарачките

PayPal (препорачуваме)


PayPal е најсигурниот и најчестиот метод на плаќање онлајн.

Фактура/трансфер на банкарска сметка.


На е-маил ќе добиете фактура која ќе треба да ја платите на нашата жиро сметка преку банка/пошта

Плаќање при испорака на нарачката


Плаќање при испорака на нарачката

Содржината на вашата нарачка.

Вашата кошничка е празна!!

Податоци на претплатникот

Податоци на примачот

Начин на плаќање

Начин на плаќање: Pay Pal

Заврши со нарачката

Со кликнување на копчето "Нарачај!"ќе ја потврдите вашата нарачка.
Со кликнување на копчето "PayPal"ќе бидете пренасочени на веб-сајтот на PayPal каде што ќе платите за нарачаните производи.


Вашата кошничка е празна!

Пристап до нашата онлајн продавница!
 
Назад
 
 
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
ПРЕБАРУВАЈ
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
 
ПРЕБАРУВАЈ
 
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
 
 
 
 
Copyright © 2021 Се обврзуваме да објавуваме само проверени и точни податоци. Доколку на нашиот сајт најдете лажни или неточни податоци, ве молиме да не информирате на info@kozelj.net. Фотографиите не ги гарантираат својствата на производот.