Koželj - predelava zdravilnih zelišč in izdelava kozmetičnih izdelkov

 • SLOVENSKI
 • HRVATSKI
 • SRPSKI
 • ENGLISH
 • МАКЕДОНСКИ
SLOVENSKI

HRVATSKI

SRPSKI

ENGLISH

МАКЕДОНСКИ

0

 
 
 
 • Дома
 • НАШАТА ПРИКАЗНА
 • ПРОИЗВОДИ
 • СЕРТИФИКАТИ
 • КОНТАКТ
 •  

RIBODERMIN маст

7,00 €
35 g

ЕФЕКТОТ НА ПРОИЗВОДОТ:

Маста RIBODERMIN содржи рибино масло и витамин А и D3. Двата витамини се познати епителизатори и затоа маста RIBODERMIN ја препорачуваме за сува, испукана и иритирана кожа по сончање, при благи изгореници и црвенило на кожата.

Кај бебињата, маста може да се користи за нега и заштита на уро-гениталната област како заштита од иритирачките ефекти на урината и изметот.
СОСТОЈКИ:
Petrolatum, Fish Liver Oil, Lanolin, Cera alba, Cetearyl Alcohol, Vanillin, Retinol, Cholecalciferol
Во кошничка
 
 
 
Начин на употреба Начин на чување Рок на употреба

Нанесете 2 до 3 cм (околу 2 г) долг слој на маста врз избраното место на кожата и нежно масирајте. Препорачливо е гелот да се употребува наутро и навечер или по потреба.

Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитена од директна сончева светлина. Да се чува надвор од  дофат на деца!

Рокот на употреба е означен на пакувањето. Кремата е препорачливо да се употреби во тек на 3 месеци по првото отворање на пакувањето.
Начин на употреба

Нанесете 2 до 3 cм (околу 2 г) долг слој на маста врз избраното место на кожата и нежно масирајте. Препорачливо е гелот да се употребува наутро и навечер или по потреба.
Начин на чување

Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитена од директна сончева светлина. Да се чува надвор од  дофат на деца!
Рок на употреба

Рокот на употреба е означен на пакувањето. Кремата е препорачливо да се употреби во тек на 3 месеци по првото отворање на пакувањето.
 
 
 
 
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
ПРЕБАРУВАЈ
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
 
ПРЕБАРУВАЈ
 
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
 
 
 
 
Copyright © 2021 Се обврзуваме да објавуваме само проверени и точни податоци. Доколку на нашиот сајт најдете лажни или неточни податоци, ве молиме да не информирате на info@kozelj.net. Фотографиите не ги гарантираат својствата на производот.