Koželj - predelava zdravilnih zelišč in izdelava kozmetičnih izdelkov

 • SLOVENSKI
 • HRVATSKI
 • SRPSKI
 • ENGLISH
 • МАКЕДОНСКИ
SLOVENSKI

HRVATSKI

SRPSKI

ENGLISH

МАКЕДОНСКИ

0

 
 
 
 • Дома
 • НАШАТА ПРИКАЗНА
 • ПРОИЗВОДИ
 • СЕРТИФИКАТИ
 • КОНТАКТ
 •  

RASTIN F ароматична маст

7,00 €
40 g

ЕФЕКТОТ НА ПРОИЗВОДОТ:

Ароматичната маст RASTIN F je наменета за масажа на уморни и преоптоварени мускули при спортски или други физички активности.
СОСТОЈКИ:
Petrolatum, Lanolin, Hypericum Perforatum Oil, Turpentine, Beeswax, Cetearyl Alcohol, Lavandula Angustifolia Oil , Stearic ACid, Camphor, Eucalyptus Oil, Juniperus Communis Oil, Menthol, Tocopherol, Methyl Salicylate, D-Limonene, Geraniol, Citronello
Во кошничка
 
 
 
Начин на употреба Начин на чување Рок на употреба

Нанесете 1 до 2 cм (околу 2 г) долг слој од кремата врз избраното место на кожата и нежно масирајте. Препорачливо е маста да се употребува наутро и навечер или по потреба.

Маста не ја користете на оштетена кожа.

Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитена од директна сончева светлина. Да се чува надвор од  дофат на деца!

Рокот на употреба е означен на пакувањето. Кремата е препорачливо да се употреби во тек на 3 месеци по првото отворање
Начин на употреба

Нанесете 1 до 2 cм (околу 2 г) долг слој од кремата врз избраното место на кожата и нежно масирајте. Препорачливо е маста да се употребува наутро и навечер или по потреба.

Маста не ја користете на оштетена кожа.
Начин на чување

Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитена од директна сончева светлина. Да се чува надвор од  дофат на деца!
Рок на употреба

Рокот на употреба е означен на пакувањето. Кремата е препорачливо да се употреби во тек на 3 месеци по првото отворање
 
0
 
 
 
 
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
ПРЕБАРУВАЈ
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
 
ПРЕБАРУВАЈ
 
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
 
 
 
 
Copyright © 2021 Се обврзуваме да објавуваме само проверени и точни податоци. Доколку на нашиот сајт најдете лажни или неточни податоци, ве молиме да не информирате на info@kozelj.net. Фотографиите не ги гарантираат својствата на производот.