Koželj - predelava zdravilnih zelišč in izdelava kozmetičnih izdelkov

 • SLOVENSKI
 • HRVATSKI
 • SRPSKI
 • ENGLISH
 • МАКЕДОНСКИ
SLOVENSKI

HRVATSKI

SRPSKI

ENGLISH

МАКЕДОНСКИ

0

 
 
 
 • Дома
 • НАШАТА ПРИКАЗНА
 • ПРОИЗВОДИ
 • СЕРТИФИКАТИ
 • КОНТАКТ
 •  

RASTIN ароматична маст

7,00 €
40 g

ЕФЕКТОТ НА ПРОИЗВОДОТ:

Маста се состои од екстракти и етерични масла од десет лековити растенија. Останатите природни компоненти кои се содржани во маста овозможувааат брз и ефикасен пренос во кожата и поткожното ткиво.
Ароматичната маст RASTIN е наменета за масажа и ублажување на болката во мускулите. Маста може да се користи пред или по разни спортски или други физички активности.
СОСТОЈКИ:
Lard Glycerides, Turpentine, Beeswax, Stearic Acid, Juniperus Communis Oil, Peppermint Oil, Salvia Officinalis Leaf Ext., Angelica Archangelica Radix Ext., Acorus Calamus Rhizoma Ext., Achillea Millefolium Leaf Ext., Tanacetum Vulgare Ext ., Artemisi
Во кошничка
 
 
 
Начин на употреба Начин на чување Рок на употреба

Нанесете 1 до 2 cм (околу 2 г) долг слој од кремата врз избраното место на кожата и нежно масирајте. Препорачливо е маста да се употребува наутро и навечер или по потреба.
Маста не ја користите на оштетена кожа.

Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитена од директна сончева светлина. Да се чува надвор од  дофат на деца! 

Рокот на употреба е означен на пакувањето. Кремата е препорачливо да се употреби во тек на 3 месеци по првото отворање. 
Начин на употреба

Нанесете 1 до 2 cм (околу 2 г) долг слој од кремата врз избраното место на кожата и нежно масирајте. Препорачливо е маста да се употребува наутро и навечер или по потреба.
Маста не ја користите на оштетена кожа.
Начин на чување

Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитена од директна сончева светлина. Да се чува надвор од  дофат на деца! 
Рок на употреба

Рокот на употреба е означен на пакувањето. Кремата е препорачливо да се употреби во тек на 3 месеци по првото отворање. 
 
 
 
 
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
ПРЕБАРУВАЈ
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
 
ПРЕБАРУВАЈ
 
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
 
 
 
 
Copyright © 2021 Се обврзуваме да објавуваме само проверени и точни податоци. Доколку на нашиот сајт најдете лажни или неточни податоци, ве молиме да не информирате на info@kozelj.net. Фотографиите не ги гарантираат својствата на производот.