Koželj - predelava zdravilnih zelišč in izdelava kozmetičnih izdelkov

 • SLOVENSKI
 • HRVATSKI
 • SRPSKI
 • ENGLISH
 • МАКЕДОНСКИ
SLOVENSKI

HRVATSKI

SRPSKI

ENGLISH

МАКЕДОНСКИ

0

 
 
 
 • Дома
 • НАШАТА ПРИКАЗНА
 • ПРОИЗВОДИ
 • СЕРТИФИКАТИ
 • КОНТАКТ
 •  

PARAGIN тинктура

7,00 €
20 ml

ЕФЕКТОТ НА ПРОИЗВОДОТ:

Тинктурата PARAGIN се користи за нега и хигиена на усната шуплина. Се препорачува да се користи при крвавење од непцата, гребнатинки од стоматолошки протези, нишање на забите и за подобрување на здивот.

Редовните масажи и бањи со тинктурата PARAGIN® (неколку пати на ден или по обемни оброци) ги зајакнуваат слузницата и непцата, а тоа придонесува и за заштита и здравје на усната шуплина.
СОСТОЈКИ:
Alcohol, Aqua, Salvia Officinalis Leaf Ext., Potentilla Erecta Rhizoma Ext., Acorus Calamus Rhizoma Ext., Chamomilla Matricaria Flos Ext., Arnica Montana Flos Ext., Juglans Regia Folium Ext., Gentiana Lutea Radix Ext., Tilia Cordata Folium Ext., Pimp
Во кошничка
 
 
 
Начин на употреба Начин на чување Рок на употреба

Тинктурата може да се користи на повеќе начини:На четка за заби, на која што веќе имате паста за заби, капнете неколку капки (3-5) од тинктурата, па така во исто време додека ги чистите забите правите и  масажа на непцата.

Тинктурата може да се користи и за орална бања, која се подготвува така што во половина чаша млака вода се капнуваат  околу 10-15 капки од тинктурата и се промешува. Со така подготвената бања ја плакнеме и миеме устата неколку пати на ден.Устната вода е погодна за одржување на оралната хигиена кај пушачите, а исто така може да се користи и за плакнење при чистењето на забите.

Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитена од директна сончева светлина. Да се чува надвор од  дофат на деца!

Рокот на употреба е означен на пакувањето. Кремата е препорачливо да се употреби во тек на 3 месеци по првото отворање на пакувањето.
Начин на употреба

Тинктурата може да се користи на повеќе начини:На четка за заби, на која што веќе имате паста за заби, капнете неколку капки (3-5) од тинктурата, па така во исто време додека ги чистите забите правите и  масажа на непцата.

Тинктурата може да се користи и за орална бања, која се подготвува така што во половина чаша млака вода се капнуваат  околу 10-15 капки од тинктурата и се промешува. Со така подготвената бања ја плакнеме и миеме устата неколку пати на ден.Устната вода е погодна за одржување на оралната хигиена кај пушачите, а исто така може да се користи и за плакнење при чистењето на забите.
Начин на чување

Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитена од директна сончева светлина. Да се чува надвор од  дофат на деца!
Рок на употреба

Рокот на употреба е означен на пакувањето. Кремата е препорачливо да се употреби во тек на 3 месеци по првото отворање на пакувањето.
 
 
 
 
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
ПРЕБАРУВАЈ
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
 
ПРЕБАРУВАЈ
 
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
 
 
 
 
Copyright © 2021 Се обврзуваме да објавуваме само проверени и точни податоци. Доколку на нашиот сајт најдете лажни или неточни податоци, ве молиме да не информирате на info@kozelj.net. Фотографиите не ги гарантираат својствата на производот.