Koželj - predelava zdravilnih zelišč in izdelava kozmetičnih izdelkov

 • SLOVENSKI
 • HRVATSKI
 • SRPSKI
 • МАКЕДОНСКИ
SLOVENSKI

HRVATSKI

SRPSKI

МАКЕДОНСКИ

0

 
 
 
 • SLOVENSKI
 • HRVATSKI
 • SRPSKI
 • МАКЕДОНСКИ
SLOVENSKI

HRVATSKI

SRPSKI

МАКЕДОНСКИ

SLOVENSKI

HRVATSKI

SRPSKI

МАКЕДОНСКИ

 
  0
  • Дома
  • НАШАТА ПРИКАЗНА
  • ПРОИЗВОДИ
  • СЕРТИФИКАТИ
  • КОНТАКТ
  •  

  FIZIO diatermia

  13,00 €
  0.5 kg

  ЕФЕКТОТ НА ПРОИЗВОДОТ:

  Кремата FIZIO Diatermia e богата со минерали кои имаа спроводни својства. Кремaта е погодна за пренос на енергија и треба да се употребува со соодветен медицински уред.
  СОСТОЈКИ:
  Aqua, Paraffinum Liquidum, Helianzhus Annus Seed Oil, Palmityl Collagen Amino Acids, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, Carbomer, Sodium Chloride, Methylparaben
  Во кошничка
   
   
   
  Начин на употреба Начин на чување Рок на употреба

  Нанесете соодветна количина од кремот FIZIO Diatermia на чиста кожа на болната област, а потоа извршете ја терапијата како и обично. Кремата не смее да се користи на оштетена кожа.

  Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитена од директна сончева светлина. Да се чува надвор од  дофат на деца!

  Рокот на употреба е означен на пакувањето. Кремата е препорачливо да се употреби во тек на 3 месеци по првото отворање
  Начин на употреба

  Нанесете соодветна количина од кремот FIZIO Diatermia на чиста кожа на болната област, а потоа извршете ја терапијата како и обично. Кремата не смее да се користи на оштетена кожа.
  Начин на чување

  Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитена од директна сончева светлина. Да се чува надвор од  дофат на деца!
  Рок на употреба

  Рокот на употреба е означен на пакувањето. Кремата е препорачливо да се употреби во тек на 3 месеци по првото отворање
   
  0
   
   
   
   
  Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
  ПРЕБАРУВАЈ
  Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
   
  ПРЕБАРУВАЈ
   
  Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
  Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
   
   
   
   
  Copyright © 2019 Се обврзуваме да објавуваме само проверени и точни податоци. Доколку на нашиот сајт најдете лажни или неточни податоци, ве молиме да не информирате на info@kozelj.net. Фотографиите не ги гарантираат својствата на производот.