Koželj - predelava zdravilnih zelišč in izdelava kozmetičnih izdelkov

 • SLOVENSKI
 • HRVATSKI
 • SRPSKI
 • ENGLISH
 • МАКЕДОНСКИ
SLOVENSKI

HRVATSKI

SRPSKI

ENGLISH

МАКЕДОНСКИ

0

 
 
 
 • Дома
 • НАШАТА ПРИКАЗНА
 • ПРОИЗВОДИ
 • СЕРТИФИКАТИ
 • КОНТАКТ
 •  

FIZIO Artro

13,00 €
96 g

ЕФЕКТОТ НА ПРОИЗВОДОТ:

Кремата FIZIO artro содржи состојки кои го зголемуваат протокот на крвта во мускулите. Кремата е наменета за масажа на мускули и зглобови пред и по физичко оптоварување.
СОСТОЈКИ:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Octanoate, Methyl Salicylate, Polyglyceryl-3-Distearate, Polysorbate 60, Beeswax, Turpentine, Camphor, Eugenia Caryophyllus Oil, Menthol, Eugenol, Glucosamine sulfate, Methylparaben
Во кошничка
 
 
 
Начин на употреба Начин на чување Рок на употреба

Нанесете 1 до 2 cм (околу 2 г) долг слој на кремата врз избраното место на кожата и нежно масирајте. Препорачливо е кремата да се употребува наутро и навечер или по потреба.

Кремата FIZIO artro не смеете да ја користите на оштетена кожа. Кремата не се препорачува за деца.

Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитена од директна сончева светлина. Да се чува надвор од  дофат на деца!

Рокот на употреба е означен на пакувањето. Кремата е препорачливо да се употреби во тек на 3 месеци по првото отворање.
Начин на употреба

Нанесете 1 до 2 cм (околу 2 г) долг слој на кремата врз избраното место на кожата и нежно масирајте. Препорачливо е кремата да се употребува наутро и навечер или по потреба.

Кремата FIZIO artro не смеете да ја користите на оштетена кожа. Кремата не се препорачува за деца.
Начин на чување

Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитена од директна сончева светлина. Да се чува надвор од  дофат на деца!
Рок на употреба

Рокот на употреба е означен на пакувањето. Кремата е препорачливо да се употреби во тек на 3 месеци по првото отворање.
 
 
 
 
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
ПРЕБАРУВАЈ
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
 
ПРЕБАРУВАЈ
 
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
 
 
 
 
Copyright © 2021 Се обврзуваме да објавуваме само проверени и точни податоци. Доколку на нашиот сајт најдете лажни или неточни податоци, ве молиме да не информирате на info@kozelj.net. Фотографиите не ги гарантираат својствата на производот.