Koželj - predelava zdravilnih zelišč in izdelava kozmetičnih izdelkov

 • SLOVENSKI
 • HRVATSKI
 • SRPSKI
 • ENGLISH
 • МАКЕДОНСКИ
SLOVENSKI

HRVATSKI

SRPSKI

ENGLISH

МАКЕДОНСКИ

0

 
 
 
 • Дома
 • НАШАТА ПРИКАЗНА
 • ПРОИЗВОДИ
 • СЕРТИФИКАТИ
 • КОНТАКТ
 •  

FIZIO Крема за загревање

7,00 €
40 g

ЕФЕКТОТ НА ПРОИЗВОДОТ:

FIZIO кремата за загревање се користи за загревање на мускулите при спортски и рекреативни активности, поради нејзините состојки кои го зголемуваат протокотот на крвта во мускулите.
СОСТОЈКИ:
Aqua, Turpentine, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, PEG-9 Stearate, Paraffin, Eucalyptus Oil, Camphor, Methyl Salicylate, Menthol, Benzyl Nicotinate, Methylparaben, Propylparaben, D-Limonene
Во кошничка
 
 
 
Начин на употреба Начин на чување Рок на употреба

Нанесете 1 до 2 cм (околу 2 г) долг слој на кремата врз избраното место на кожата и нежно масирајте. Кремата се користи по потреба. FIZIO кремата за загревање не смеете да ја користите на оштетена кожа.

Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитена од директна сончева светлина. Да се чува надвор од  дофат на деца!

Рокот на употреба е означен на пакувањето. Кремата е препорачливо да се употреби во тек на 3 месеци по првото отворање
Начин на употреба

Нанесете 1 до 2 cм (околу 2 г) долг слој на кремата врз избраното место на кожата и нежно масирајте. Кремата се користи по потреба. FIZIO кремата за загревање не смеете да ја користите на оштетена кожа.
Начин на чување

Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитена од директна сончева светлина. Да се чува надвор од  дофат на деца!
Рок на употреба

Рокот на употреба е означен на пакувањето. Кремата е препорачливо да се употреби во тек на 3 месеци по првото отворање
 
 
 
 
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
ПРЕБАРУВАЈ
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
 
ПРЕБАРУВАЈ
 
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
 
 
 
 
Copyright © 2021 Се обврзуваме да објавуваме само проверени и точни податоци. Доколку на нашиот сајт најдете лажни или неточни податоци, ве молиме да не информирате на info@kozelj.net. Фотографиите не ги гарантираат својствата на производот.