Koželj - predelava zdravilnih zelišč in izdelava kozmetičnih izdelkov

 • SLOVENSKI
 • HRVATSKI
 • SRPSKI
 • ENGLISH
 • МАКЕДОНСКИ
SLOVENSKI

HRVATSKI

SRPSKI

ENGLISH

МАКЕДОНСКИ

0

 
 
 
 • Дома
 • НАШАТА ПРИКАЗНА
 • ПРОИЗВОДИ
 • СЕРТИФИКАТИ
 • КОНТАКТ
 •  

FIZIO Гел за ладење

13,00 €
96 g

ЕФЕКТОТ НА ПРОИЗВОДОТ:

Гелот за ладење FIZIO  содржи етерични масла и екстракти од лековити растенија. Гелот е погоден за масажа на уморни и затегнати мускули по спортски и други оптоварувања.

Поради ефектот на ладење, гелот е погоден за масажа на мускулите по спортски активности и рекреација и при убоди од инсекти.

FIZIO гелот за ладење не ја мрси кожата.
СОСТОЈКИ:
Aqua, Alcohol, Poloxamer 188, Turpentine, Menthol, Arnica Montana Flower Extract, Chamomilla Matricaria Flower Extract, Carbomer, Triethanolamine, Camphor, Methylparaben, Propylparaben
Во кошничка
 
 
 
Начин на употреба Начин на чување Рок на употреба

Нанесете 2 до 3 cм (околу 2 г) долг слој од кремата врз избраното место на кожата и нежно масирајте. Препорачливо е гелот да се употребува наутро и навечер или по потреба.

Гелот за ладење FIZIO не смеете да го користите на оштетена кожа.

Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитен од директна сончева светлина. Да се чува надвор од  дофат на деца!

Рокот на употреба е означен на пакувањето. Гелот е препорачливо да се употреби во тек на 3 месеци по првото отворање
Начин на употреба

Нанесете 2 до 3 cм (околу 2 г) долг слој од кремата врз избраното место на кожата и нежно масирајте. Препорачливо е гелот да се употребува наутро и навечер или по потреба.

Гелот за ладење FIZIO не смеете да го користите на оштетена кожа.
Начин на чување

Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитен од директна сончева светлина. Да се чува надвор од  дофат на деца!
Рок на употреба

Рокот на употреба е означен на пакувањето. Гелот е препорачливо да се употреби во тек на 3 месеци по првото отворање
 
 
 
 
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
ПРЕБАРУВАЈ
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
 
ПРЕБАРУВАЈ
 
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
 
 
 
 
Copyright © 2021 Се обврзуваме да објавуваме само проверени и точни податоци. Доколку на нашиот сајт најдете лажни или неточни податоци, ве молиме да не информирате на info@kozelj.net. Фотографиите не ги гарантираат својствата на производот.