Koželj - predelava zdravilnih zelišč in izdelava kozmetičnih izdelkov

 • SLOVENSKI
 • HRVATSKI
 • SRPSKI
 • ENGLISH
 • МАКЕДОНСКИ
SLOVENSKI

HRVATSKI

SRPSKI

ENGLISH

МАКЕДОНСКИ

0

 
 
 
 • Дома
 • НАШАТА ПРИКАЗНА
 • ПРОИЗВОДИ
 • СЕРТИФИКАТИ
 • КОНТАКТ
 •  

FIZIO Билни облоги

7,00 €
50 g

ЕФЕКТОТ НА ПРОИЗВОДОТ:

Билните облоги FIZIO содржат етерични масла, измелени плодови од див костен и корен од гавез. FIZIО билната облога се користи за нега по контузија и тапи болки во мускулите и зглобовите. Благотворно делува на преоптоварени мускули и зглобови по спортски или други физички оптоварувања. 
СОСТОЈКИ:
Aesculus Hippocastanum fruit, Symphytum Officinale root, Honey, Petrolatum, Hypericum Perforatum Oil, Rosemary Oil, Juniperus Communis Oil, Cetearyl Alcohol, Sodium Benzoate, Formic Acid, Citrinelol, Geraniol, D-Limonene, Linalool
Во кошничка
 
 
 
Начин на употреба Начин на чување Рок на употреба

Облогата извадете ја од ќесичката и свртена со влажната страна нанесете ја на болното место. Облогата зацврстете ја со еластичен завој и оставете ја да делува преку ноќ.

Пред да ја нанесете облогата, за подобро делување избраното место намачкајте го и со маста RASTIN.

Билните облоги FIZIO не смеете да ги користите на оштетена кожа.

Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитена од директна сончева светлина. Да се чува надвор од дофат на деца!

Рокот на употреба е означен на пакувањето. Производот е наменет само за една употреба.
Начин на употреба

Облогата извадете ја од ќесичката и свртена со влажната страна нанесете ја на болното место. Облогата зацврстете ја со еластичен завој и оставете ја да делува преку ноќ.

Пред да ја нанесете облогата, за подобро делување избраното место намачкајте го и со маста RASTIN.

Билните облоги FIZIO не смеете да ги користите на оштетена кожа.
Начин на чување

Да се чува затворена на температура до 25 ° C и заштитена од директна сончева светлина. Да се чува надвор од дофат на деца!
Рок на употреба

Рокот на употреба е означен на пакувањето. Производот е наменет само за една употреба.
 
 
 
 
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
ПРЕБАРУВАЈ
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
 
ПРЕБАРУВАЈ
 
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
 
 
 
 
Copyright © 2021 Се обврзуваме да објавуваме само проверени и точни податоци. Доколку на нашиот сајт најдете лажни или неточни податоци, ве молиме да не информирате на info@kozelj.net. Фотографиите не ги гарантираат својствата на производот.