Koželj - predelava zdravilnih zelišč in izdelava kozmetičnih izdelkov

 • SLOVENSKI
 • HRVATSKI
 • SRPSKI
 • ENGLISH
 • МАКЕДОНСКИ
SLOVENSKI

HRVATSKI

SRPSKI

ENGLISH

МАКЕДОНСКИ

0

 
 
 
 • Дома
 • НАШАТА ПРИКАЗНА
 • ПРОИЗВОДИ
 • СЕРТИФИКАТИ
 • КОНТАКТ
 •  

FAQ

Каква е разликата помеѓу Rastin, Rastin F и Rastin V?

Имате ли производи без конзерванси?

Дали имате производи без алергени?

Зошто некои креми содржат алергени?

Што можам да користам за ублажување на болки во мускулите и зглобовите?

Како се користи билната облога FIZIO?

Дали имате маст за нега на кожата на новороденчиња и доенчиња?

Дали имате нешто за сува, испукана, иритиранa и изгорена кожа?

Дали имате нешто за заштита на кожата под пелените?

Дали имате нешто за нега на воспалени и непца кои крвават?

Дали имате нешто за намалување на јадежот по убод од инсект?

Дали имате нешто за тешки и уморни нозе?

Што се парабени, за што се употребуваат и дали се штетни?

 
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
ПРЕБАРУВАЈ
Погледнете ја нашата целостна понуда и одберете производ за себе.
 
ПРЕБАРУВАЈ
 
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
Ги подржуваме најсигурните онлајн начини на плаќање. Во неколку чекори, безбедно до вашиот производ.
 
 
 
 
Copyright © 2021 Се обврзуваме да објавуваме само проверени и точни податоци. Доколку на нашиот сајт најдете лажни или неточни податоци, ве молиме да не информирате на info@kozelj.net. Фотографиите не ги гарантираат својствата на производот.