Koželj - predelava zdravilnih zelišč in izdelava kozmetičnih izdelkov

 • SLOVENSKI
 • HRVATSKI
 • SRPSKI
 • ENGLISH
 • МАКЕДОНСКИ
SLOVENSKI

HRVATSKI

SRPSKI

ENGLISH

МАКЕДОНСКИ

0

 
 
 
 • HOME
 • NAŠI POČECI
 • PROIZVODI
 • CERTIFIKATI
 • KONTAKT
 •  
 

IZJAVE KORISNIKA NAŠIH PROIZVODA

 

Ana Bucik

Ana Bucik, slovenska alpska skijašica

Ana Bucik

slovenska alpska skijašica

Članica sam A-reprezentacije u alpskom skijanju. Naš sport se izvodi na otvorenom prostoru, često u teškim vremenskim uvjetima. Zbog toga volim koristiti DNEVNU KREMU S ULJEM OD MRKVE iz linije Kremca, koja štiti moju kožu od sunca, snijega i vjetra. Navečer navlažim lice regenerativnom kremom, a na ruke nanesem kremu s mirisom lavande. Sutradan sam opet spremna za akciju.


FB stran: Ana Bucik
Instagram: anabucikAna Drev

Ana Drev, slovenska alpska skijašica

Ana Drev

slovenska alpska skijašica

Članica sam A-reprezentacije u alpskom skijanju. Tijekom svoje karijere imala sam dosta ozljeda,  a posebno me, kroz sve te godine,  prate problemi s koljenom (već sam dva puta imala puknuće ligamenata koljena), koji se stalno vraćaju za vrijeme napornih treninga. Da bih mogla slijedeći dan trenirati, situaciju moram ublažiti preko noći. FIZIO biljni oblog mi omogućuje da se ujutro probudim sa odmorenijim koljenom i manjim bolovima te spremna za novi dan.

Instagram: ana.drev


Alen Lilić

Alen Lilić, diplomirani fizioterapeut

Alen Lilić

diplomirani fizioterapeut

Svojim pacijentima, među kojima su i vrhunski sportaši, želim omogućiti čim brži i bolji oporavak, zato već skoro 20 godina upotrebljavam proizvode poduzeća Koželj d. o. o. Dob pri svojem radu. Moja najdraža linija je FIZIO, koja je namijenjena upravo sportašima. Rado upotrebljavam kremu FIZIO Artro i FIZIO biljne obloge.Internetska stranica:  fiziocentar

FB stranica: Alen Lilić


Urška Rabič Bevc

Urška Rabič Bevc, bivša alpska skijašica

Urška Rabič Bevc

bivša alpska skijašica

Još se uvijek nalazim u skijaškim krugovima kao glavni trener u Australiji i kao vođa akademije u SAD u Park Cityju. Kao natjecateljica upotrebljavala sam proizvode FIZIO i RASTIN koji su ubrzali oporavak od modrica i ozljeda. Sada za ljepšu kožu upotrebljavam proizvode KREMCA.  U hladnim i vjetrovitim uvjetima na snijegu upotrebljavam kremu protiv bora. Krajem dana, kada moja koža treba hranjive tvari, upotrijebim noćnu kremu za regeneraciju.     

FB stranica: Urška Rabič Bevc
Vanja Brodnik

 Vanja Brodnik , slovenska alpska skijašica

Vanja Brodnik

slovenska alpska skijašica

Na napornim treninzima i takmičenjima treba brinuti o regeneraciji mišića zato su proizvodi Koželj uvijek u putnoj torbi. Kremu za zagrijavanje upotrebljavam prije treninga i na takmičenjima. Biljni oblog mi pomaže u regeneraciji i ublažava bolove u koljenu i kralježnici, a posebno kada je ritam treninga i takmičenja veoma naporan. Zahvaljujući  DNEVNOJ KREMI S ULJEM OD MRKVE, moja je koža lica meka i svježa iako je izložena vjetru, hladnoći i jakom suncu na ledenjaku.   

FB stranica: Vanja Brodnik


 
 
Pregledajte našu kompletnu ponudu i odaberite proizvod za sebe!
PREGLEDAJ NAPRIJED
Pregledajte našu kompletnu ponudu i odaberite proizvod za sebe!
 
PREGLEDAJ NAPRIJED
 
Podržavamo najpopularnije online plaćanje. U nekoliko koraka, sigurno do svog proizvoda.
Podržavamo najpopularnije online plaćanje. U nekoliko koraka, sigurno do svog proizvoda.
 
 
 
 
Copyright © 2020 Nastojimo objavljivati samo provjerene i pravilne podatke; ako na našoj stranici otkrijete netočne ili nepravilne podatke, molimo vas da nas o tome obavijestite na info@kozelj.net. Slike ne odražavaju karakteristike proizvoda.